Annonce-banner

1. februar 2022

Skønne oplevelser i Fredericia

Den skønne by, Fredericia, oplever gang på gang, at mange besøger byen netop for de oplevelser, den har at byde på. Fredericia ligger tæt på Lillebælt og er fyldt med sjove aktiviteter og spændende arrangementer hele året rundt, og det vrimler gode steder og oplevelser. Det er altså uanset om du er til historiske oplevelser, byliv, musikoplevelser, teater eller andet, så finder du det i Fredericia. Den store by er centralt beliggende i trekantområdet i Jylland og en lang række af helt store seværdigheder er til at finde indenfor køreafstand. Eksempelvis Legoland, Djurs Sommerland, Givskud Løvepark, Kattegat Centeret og meget, meget mere.

Her er nogle skønne oplevelser i Fredericia, som du bare ikke må gå glip af, når turen går til byen.

Fredericia Badeland

Tag et smut forbi Fredericia Badeland med familien i hånden. Det store og fantastiske badeland har rigeligt med forlystelser, vipper og et tropisk klima, der gør stedet til en perfekt oplevelse for børnefamilier.

Bridgewalking over Lillebælt

Du har muligheden for at opleve Lillebælt helt oppe fra oven. En virkelig unik oplevelse i over 60 meters højde. Hvis du vil højt til vers og nyde en smuk udsigt fra Lillebælt, så er dette en perfekt oplevelse for dig.

Bunkermusset i Fredericia

Oplev hvordan danskerne beskyttede sig mod krudt og kugler i de gamle dage ved Bunkermusset i Fredericia. Her har du også mulighed for at se helt gamle effekter fra krigstiden i Danmark.

Den Historiske Miniby

Den historiske miniby der viser Fredericia købstad i 1800-tallet er helt klart besøget værd. Den unikke og lille miniby danner rammen for over 640 huse, der alle sammen giver en historisk og speciel fortælling om byen.

Madsby Legepark

Madsby Legepark er det helt perfekte sted til en hyggelig dag med hele familien. Ved Madsby Legepark kan du opleve et hav af forskellige aktiviteter og forlystelser, det hele samlet på et sted.

Østerstrand i Fredericia

Hvis du trænger til at få dejligt frisk luft i hovedet og komme helt tæt på vandet, så er Østerstrand et godt sted for dig. Det skønne område tiltrækker masser af lokale gæster, men også turister om sommeren da stranden er nomineret som ”Danmarks dejligste strand”.